JUUSTUKARASK
6dl jahu
3dl piima
3spl fariinsuhkrut või tavalist suhkrut (fariinsuhkruga on ikka palju parem:))
1/4 tl soola
3tl küpsetuspulbrit
100-150g võid
1 dl juustu (mina panen muidugi tunduvalt rohkem, sest meil juustuhullude perekond:))
Sega kuivained ja juust kokku, lisa või ning näpi kõik ained segamini. Seejärel lisa piim ning sega...taigen peaks olema selline kleepuv-sitke, kui tundub, et on liiga kuiv, lisa julgelt veel piima. Kui taigen valmis, pane pannile kolm pätsikest, võid seda teha märja käega, kuna siis pole tainas nii tõrges:), pätsikesi võid pealt märja käega veel pisut siluda ka. No ja siis ahju...mina küpsetan u 250 kraadi juures niikaua, kuni karaskipätsid on pealt kuldpruunid:)
Maitsevõi...erinevad määrdejuustud...mmmmmm soe karask!! Head isukest:)
1 kommentaar:
adu sabung ayam bangkok vietnam
Postita kommentaar